Bonne Année Geurkaars

Scented Wish Candle - 600 gram

This candle is made to celebrate the beginning of a happy new year. Made with a gentle blend of natural oils sourced from world-renowned perfumers in Grasse. Designed and hand-poured in the Netherlands.

- Premium oils sourced from Grasse
- Wild Fig, Bois de Tonka or Bois de Saffron
- 600 gram / 40 hours burn time


All color, fragrance, sizes and texts are currently fully available in our studio!

We can make all combinations for you in terms of colour/scent and text. The scent Bois de saffron is not yet fully online but can be ordered. Text can be styled as shown or handwritten. Send us a message via e-mail or chat if you have any questions, we will be happy to help you and ensure that your candle is beautifully packaged and delivered to you within two working days.

MAIL CHAT

As low as € 64,95
In stock
Only %1 left
SKU
Bonne Année - 600 gram

Het branden van kaarsen voor elkaar symboliseert liefde en hoop, warmte en licht.
Een universeel gebaar, dat terug te vinden is in culturen, religies en tradities van over de hele wereld. Vanuit deze gedachte is L’AIMÉ ontstaan – een collectie geurkaarsen met elk een bijzondere boodschap. Om ons aan momenten te herinneren van geluk en hoop, maar ook die van komen en gaan. Wenskaarsen van L’AIMÉ worden handgemaakt in Nederland met natuurlijke oliën afkomstig van traditionele parfumeurs in Grasse. De kaarsen dragen stuk voor stuk een unieke geur en wens - speciaal bedacht om elke gelegenheid te vieren, en stil te staan bij ieder bijzonder moment.

 

 

Geuren

 

Bois de Tonka
Alle kaarsen zijn gemaakt met een mix van natuurlijke oliën afkomstig van traditionele parfumeurs in Grasse. De geur Bois de Tonka wordt gekenmerkt door topnoten van mandarijn, zwarte bes en steranijs. Gemengd met tonen van Patchouli, Vanilia, Cederhout, Nootmuskaat, Geranum, Elemi en Koriander.

Topnoten: Mandarijn, Zwarte bes, Steranijs
Hartnoten: Nootmuskaat, Geranum, Elemi, Koriander
Basisnoten: Patchouli, Vanilia, Cederhout

Wilde Vijg
Alle kaarsen zijn gemaakt met een mix van natuurlijke oliën afkomstig van traditionele parfumeurs in Grasse. De geur van wilde vijgen wordt gekenmerkt door noten van vijgenbladeren, vijgenfruit en vijgenhout.

- Top noten: Vijgenblad
- Hartnoten: Vijgfruit
- Basisnoten: Vijgenhout