Gepersonaliseerde Geurkaars

1000 gram / 70 uren brandtijd


Op het etiket van deze kaars mag je een persoonlijke tekst invoegen om je eigen unieke kaars te creëren. Zo kun je een persoonlijk bericht, specifieke datum of de naam van je geliefde invoegen. Het is mogelijk om zowel letters als cijfers te gebruiken, met een maximum van 30 tekens (inclusief spaties).

- Premium olien uit Grasse
- Bois de Tonka
- 1000 gram / 70 uren brandtijd

Gepersonaliseerde geurkaarsen Black Friday Actie

As low as € 95,50
In stock
Only %1 left
SKU
Your personalized design - 1000 gram

Wanneer je jouw persoonlijke tekst graag in een handgeschreven lettertype op de kaars afgebeeld zou willen zien dan is het aantal tekens beperkt tot 15. Mocht je dit willen typ dan je bericht gevolgd door de tekst (hand). Voor de verpakking van de kaars krijg je later in het keuzemenu de mogelijkheid om uit 12 opties te kiezen.

Het branden van kaarsen voor elkaar symboliseert liefde en hoop, warmte en licht. Een universeel gebaar, dat terug te vinden is in culturen, religies en tradities van over de hele wereld. Vanuit deze gedachte is L’AIMÉ ontstaan – een collectie geurkaarsen met elk een bijzondere boodschap. Om ons aan momenten te herinneren van geluk en hoop, maar ook die van komen en gaan.

Wenskaarsen van L’AIMÉ worden handgemaakt in Nederland met natuurlijke oliën afkomstig van traditionele parfumeurs in Grasse. De kaarsen dragen stuk voor stuk een unieke geur en wens - speciaal bedacht om elke gelegenheid te vieren, en stil te staan bij ieder bijzonder moment.


Bois de Tonka

TOP TANGERINE, BLACKCURRANT, STAR ANISE
HEART NUTMEG, GERANIUM, ELEMI, CORIANDER
BASE PATCHOULI, VANILLA, CEDARWOOD